over mij

Hoi,

 

Ik ben Nicole Kramer en ik woon in het gezellige brabantse Den Bosch. ik ben een warm liedevol persoon met een open hart, gek op dieren, natuurmens, spontaan, eerlijk, enthousiast, vakkundig en betrokken. Ik heb vele lessen mogen leren en hierdoor de nodige levenservaring op gedaan.

 

Voor mij staan betrouwbaarheid, veiigheid en verbinding voorop.

Je moet je bij mij op je gemak voelen en uit durven spreken. 

 

 

Ik ben Reiki Master 3a en 3 b uit de rechtstreekse lijn van Mikao Usui systeem, (ontvangen van Jeanne Stolzenbach te Den Bosch), ben energetisch therapeut (coach), magnetiseren mens en dier, NLP practioner, innerlijk kind werk, gestalt therapie, hypnose en regressie therapeut( gevolgd bij Frank den Ouden  te Soest) en energetisch dierentherapeut ( gevolgd via het Civas ),(dierentolk, magnetiseren, reiki). 

Cursus familieopstellingen bij Inge en Leo Centrum de laurier.

Ik geef ook Reikiinwijdingen.

 

Ik heb de nodige ervaring met honden ( 14 jaar een trimsalon gehad) en met paarden ( veel geleerd van mijn eigen paard). 

Ook heb ik een medische achtergrond (doktersassistente en theorethische kennis) en alle andere kennis die ik heb opgedaan door middel van workshops, lezingen en mijn eigen innerlijke reis vertrouw ik op mijn intuitië en gevoel.( heldervoelend, helderwetend,) 

 

Lees hier verder over Reiki

 

Welkom in mijn praktijk voor healing en groei,

mens & dier