REIKI 1 INWIJDING

Reiki 1 werkt op het fysieke vlak en helpt je om blokkades, trauma's op een liefdevolle manier op te gaan ruimen, waardoor jij weer lekkerder in je lijf komt te zitten en vrolijker door het leven gaat. Reiki helpt je ook om weer vanuit je hart te gaan leven en je zelfgenezend vermogen weer aan te zetten en je bewustzijn te verhogen.

EEN KADO VOOR JEZELF EN LATER VOOR ANDEREN.

 

Reiki inwijding: 

Er zijn diverse vormen van Reiki dit zul je ook tegen komen op het internet. Ook inwijdingen die op afstand worden gegeven. 

Ik vind het heel belangrijk dat een reiki inwijding niet zomaar even wordt gedaan in bijvoorbeeld 1 dag, maar dat er ruim de tijd wordt genomen om de inwijdingen te geven. Waar je vragen kunt stellen en je je op je gemak voelt. Je energie level wordt 4 x verhoogd en tussen de inwijdingen moet zeker 2 1/2 u zitten, je begrijpt dat als je vier inwijdingen krijgt je deze niet zomaar in 1 dag kunt ontvangen!

Mijn lijn is een zuivere rechtstreekse lijn van Mikao Usui, de grondlegger van de Reiki energie! 

 

Ik geef de inwijdingen meestal met twee personen ( 3 met mij erbij ) zodat er alle aandacht en tijd is voor jou.

 

Het is een proces wat je aangaat daar is alle rust, tijd en begeleiding voor nodig. Na de inwijding ga je dan ook eerst jezelf behandelen gedurende 21 dagen zodat alles goed kan inzinken, daarna (dat zou ik zeker niet te snel doen) ga je pas anderen reiki geven.Je gaat ervaren dat je een beter contact met je lichaam krijgt, innerlijke rust en meer zelfkennis.

Het is ook zeker niet aan te raden om kort na de reiki 1 inwijding te snel door te gaan naar reiki 2 of 3 neem er je tijd voor maar vooral geniet van je proces.

Het is jouw proces en een kado voor jezelf. Na 21 dagen is er een terugkom ochtend om je ervaring te delen en komen we nog een keer terug hoe je anderen kunt behandelen.

 

Ik geef de reiki inwijding in twee aan één gesloten dagen, waarin je vier inwijdingen ontvangt. 1 inwijding in de ochtend en 1 in de middag allebei de dagen.

Je ontvangt  een sylabus met alles wat je moet weten over het geven van reiki aan jezelf en aan anderen en een stukje geschiedenis van de grondlegger van reiki Mikao Usui.

Na afloop van de cursus ontvang je je reiki diploma als bewijs dat je de inwijding ontvangen hebt.

 

De inwijding is inclusief koffie,thee,lunch, reikicertificaat, sylabus, een mooie edelsteen, reiki kaars en terugkom ochtend.

 

De dagen worden in overleg ingepland.

 

maak een afspraak

 

lees hier verder over Reiki 2